Ochrana osobních údajů

Provozovatelem této webové stránky je Dominik Hnízdo, Nerudova 1721, Hranice 753 01 (dále jen „Správce“), ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovává níže vypsané osobní údaje.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • poskytovatel aplikace Google Analytics a Google Tag Manager, společnost Google Czech Republic, s.r.o., se sídlem Praha 5, Stroupežnického 3191/17, PSČ 15000, IČ: 276 04 977.
  • poskytovatel webhostingu, společnost savana.cz s.r.o., se sídlem Lounská 983/43, 405 02 Děčín VI-Letná, Česká republika IČ:
    28750659.

Komentáře

Správce v případě odeslání komentáře k článku zpracovává tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjmení
  • E-mailová adresa
  • IP adresa

Jméno, příjmení a e-mailová adresa budou zpracovány za účelem identifikace autora příspěvku.

IP adresa bude zpracována za účelem prevence před kyberútoky na server Správce.

Osobní údaje budou zpracovány po dobu 5 let.

IP adresa bude zpracovávána po dobu 6 měsíců od přidání komentáře, pokud souhlas neprodloužíte.

Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu nebo emailu. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek smazání komentáře.

Kontaktní formulář

Správce v případě odeslání kontaktního formuláře zpracovává tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjmení
  • E-mailová adresa
  • IP adresa

Jméno, příjmení a e-mailová adresa budou zpracovány za účelem identifikace uživatele a pro následnou komunikaci (oslovení).

IP adresa bude zpracována za účelem prevence před kyberútoky na server Správce.

Osobní údaje budou zpracovány po dobu 5 let.

IP adresa bude zpracovávána po dobu 6 měsíců od odeslání kontaktního formuláře.

Všechny osobní údaje budou využity pouze pro kontaktní případ týkající se obsahu zaslaného v kontaktním formuláři.

Zabezpečení

Uložené osobní údaje jsou zabezpečeny podle nejnovějších standardů.

Komunikace se serverem probíhá výhradně pomocí protokolu HTTPS.

Databáze i administrátorské účty jsou zabezpečeny velmi silným heslem.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

S výše uvedeným zpracováním je vždy spojen výslovný souhlas.

Zpracování osobních údajů a Vaše práva

Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Dožadovat se svých práv (dotaz, požadavek, …) můžete pouze na oficiální e-mailové adrese Správce, kterou je e-mailová adresa [email protected].

Na zodpovězení Vašeho požadavku nebo dotazu si vyhrazujeme 14 kalendářních dnů.